Pályázat

Polgármesteri köszöntő

Kérem, hogy közösen tegyen velünk egy virtuális sétát, ismerje meg Nyírbogát földrajzát, történelmét, szolgáltatóit, a településen elért eredményeket, fejlesztési elképzeléseinket. Tekintsen be intézményeink működésébe, kulturális programjainkba, egyházak és civil szervezetek életébe és a dolgos mindennapjainkba. Bízom benne, hogy a látottak felkeltik érdeklődését, hiszen legfőbb célunk a környezetünk élhetőbbé, mások számára is vonzóvá tétele.

Továbbra is fontos számomra, hogy minél több fiatal válassza otthonául Nyírbogátot, hogy itt helyben képzeljék el jövőjüket, boldogulásukat. Fontosnak tartom, hogy az itt lakók szeressenek itt élni, s az itt élő emberek megtalálják számításaikat, hogy minden lakosnak igazi otthona legyen Nyírbogát.

Remélem felkeltettem az érdeklődését, s biztatni tudom, hogy ismerje meg Nyírbogátot, hisz büszkén mondhatom, hogy községünk lakói kedves, vendégszerető emberek. Kérem kísérje figyelemmel napjainkat weboldalunkon, s remélem, hogy az így kialakult virtuális kép településünkről arra fogja ösztönözni, hogy személyesen is ellátogasson hozzánk.

 

A honlap használatához minden kedves érdeklődőnek sok sikert, örömöt kívánok:

 

Dr. Simonné Dr. Rizsák Ildikó