Pályázat
 
Cím

Polgármesteri hivatal

4361 Nyírbogát, Hunyadi út 7.

2024. július 25. | Kristóf, Jakab névnap

Időjárás
Akadálymentesített nézet E-mail Keresés

Anyák napi ünnepség

2023. 05. 08.


Édesanyánk a támaszunk, a vigaszunk, a legnagyobb segítségünk. Május első vasárnapján az ÉDESANYÁKAT ünnepeljük, akik óvtak, védtek, ápoltak és felneveltek bennünket.

Május 7-én Nyírbogáton is megrendeztük az anyák napi ünnepségünket a Városháza nagytermében. Ünnepségünk elején Dr. Simonné Dr. Rizsák Ildikó, településünk polgármestere köszöntötte az édesanyákat, nagymamákat, dédiket. Hosszú, boldog egészségben eltöltött éveket kívánt számukra, s hogy gyermekeikben, unokáikban, dédunokáikban még sok örömet leljenek.

Az iskolás és óvodás gyerekeink megható színes műsorral kedveskedtek. A gyerekek hetekig gyakorolták a verseket, dalokat, hogy egy szál élő tulipán és ajándék kíséretében köszöntsék meg a számukra legkedvesebbeket. A hűséges édesanyák, nagymamák szíve nagyot dobbant, mikor átvették gyermekeik, unokáik által készített ajándékát. A csillogó tekintetek, a könnyes szemek, mindent elárultak. Az iskolások néptánccal, közös énekkel és verssel tették színesebbé rendezvényünket. A gyerekek mellett az önkormányzat is kedveskedett a szülőknek, nagyszülőknek saját készítésű ajándékkal.

Nincs drágább kincs, mint az anyai szeretet! Egy jó szó, egy kedves mosoly, az aggódó tekintet, a hűséges jó szív, mindennél többet ér. A jó Isten áldása kísérje lépteik nyomát.